Verkiezingsdebat ‘preventie, gezonde leefstijl, sport en bewegen’ op 4 maart

Op donderdag 4 maart van 16.00 tot 17.30 uur organiseert Sportkracht12 (waar SSNB onderdeel van is), samen met NOC*NSF, sportbonden en meer dan 24 partners uit de zorg-, welzijns-, onderwijs-, en sport- en beweegsector, een verkiezingsdebat vanuit Nieuwspoort over ‘preventie, gezonde leefstijl, sport en bewegen’. Zorg ervoor dat u er online bij bent!

Meld u hier aan!

Tijdens de live uitzending gaan kandidaat-Kamerleden die meedoen aan de landelijke verkiezingen op 17 maart hun visie voor de komende vier jaar toe lichten. Welke kandidaat-Kamerlid wil de komende regeerperiode écht werk gaan maken van preventie en een gezonde leefstijl? Wie heeft het allesomvattende plan om Nederland weerbaarder en gezonder te maken?

“Deze periode van corona-gerelateerde maatregelen geeft juist aan wat de kracht van sport & bewegen is. Niet alleen voor onze gezondheid en vitaliteit is het belangrijk, maar ook als het gaat om ontmoeten, ons sociaal welzijn!”
– Brigitte Musters, Directeur-bestuurder SSNB

Het verkiezingsdebat gebeurt onder de bezielende leiding van Martijn de Greve. De kandidaat-Kamerleden krijgen de kans om hun visie op de volgende punten te vertellen:

  • Wat is de manier voor een krachtig Nederland na de coronacrisis?
  • Hoe wordt de lokale samenwerking op het gebied van gezondheid, preventie en sociale cohesie versterkt?
  • Welke rol hebben de sport- en beweegaanbieders om Nederland gezonder en vitaler te maken?
  • Hoe hoog staat preventie op de agenda en de bijbehorende rol van werkgevers en zorgverzekeraars?

Wie deze kandidaat-Kamerleden zijn? En welke bekende Nederlanders uit de sport-, beweeg-, zorg-, wetenschap-, en welzijnssector deze punten toelichten? Na de aanmelding ontvangt u een bevestiging en in aanloop van 4 maart a.s. stellen wij hen aan u voor.

Kortom, het belooft een mooie uitzending te worden waarin de gezondheid van de Nederlander, in de komende vier jaar, centraal zal staan. U kunt zich hieronder aanmelden en ontvangt dan kort voor de uitzending de link en de laatste informatie.

“Het is nu duidelijker dan ooit: sport en bewegen verdienen een centrale plek in ons dagelijks leven.”
– Anneke van Zanen-Nieberg, voorzitter NOC*NSF

Aanmelden? Dat kan hier!

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.

    Top