Bijeenkomsten Verenigingondersteuning

Verenigingondersteuningsbijeenkomsten najaar 2021 Noord-Brabant

In het najaar van 2021 organiseert SSNB weer een viertal regionale bijeenkomsten met de verenigingsondersteuners. Maar wat houden die bijeenkomsten in?

In Nederland zijn er ruim 30.000 clubs. Dit zijn niet alleen de traditionele sportclubs maar ook de anders georganiseerde sportaanbieders. Er zijn tal van partijen die deze clubs ondersteuning bieden omdat er niet altijd standaard ondersteuning ingeregeld is of omdat deze niet altijd de gewenste kwaliteit heeft. Daarom willen we regionaal transparantie, efficiency en effectiviteit creëren. Wij zijn voorstander van lokaal en dichtbij VO (verenigingsondersteuning) organiseren als dat mogelijk is. Met dit soort bijeenkomsten willen we input van de verenigingsondersteuners ophalen en van elkaar leren. Het uiteindelijke doel is om een netwerk te ontwikkelen waarin iedere verenigingsondersteuner lokaal zijn of haar voordeel mee kan doen. Indien mogelijk willen we de bijeenkomsten fysiek houden in de betreffende regio’s, als dat niet mogelijk is wordt het digitaal gedaan:

Maandag 22 november Regio West-Brabant 11:00-12:00
Dinsdag 23 november Regio Zuidoost Brabant 11:00-12:00
Dinsdag 23 november Regio Midden Brabant 16:00-17:00
Donderdag 25 november Regio Noordoost Brabant 16:00 tot 17:00

De bij ons bekende verenigingsondersteuners worden door ons rechtstreeks uit genodigd. Mocht je in het verleden niet eerder rechtsreeks uitgenodigd zijn en wel als verenigingsondersteuner actief zijn dan kun je contact opnemen met Jos Kuipers via j.kuipers@ssnb.nl of via 06-24 82 24 90.

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

    Top