Webinar 5 juli: (alternatieve) inkomsten genereren voor jouw club

Elke voor sportvereniging/-club heeft de uitdaging om naast de contributie ook op andere manieren inkomsten te genereren. Iedereen kent de traditionele manieren, zoals boarding langs het veld of exposure op website en social media. Echter zijn er tegenwoordig vele nieuwe manieren van inkomstenwervingen.

Tijdens het interactieve webinar ‘(alternatieve) inkomsten genereren voor jouw club’ vertellen ervaringsdeskundigen daar meer over.

Vincent de Vries, voormalig topsporter en ambassadeur van Scoor voor je Club, neemt je deze avond mee in alle voordelen die de app Scoor voor je Club heeft voor jouw club. Via Scoor voor je Club wordt een structurele geldstroom voor de club op gang gebracht. Scoor voor je Club heeft veel voordelen en gemak voor de vereniging, leden, fans en lokale ondernemers.

Pieter Janssen is voorzitter van hockeyclub Oranje-Rood uit Eindhoven. Met ruim 2600 leden (1600 jeugdleden en 1000 senioren), 500 vrijwilligers en meer dan 100 businessclub leden, is HC Oranje-Rood de grootste sportvereniging van Zuid-Nederland. Tijdens dit webinar vertelt hij hoe de club continue op zoek is naar nieuwe manieren om de financiële basis van de club te verstevigen en een nieuwe invulling te geven aan het begrip ‘sponsoring’.

Dinsdag 5 juli
19.30 – 21.00 uur

Via deze link kun je je eenvoudig hiervoor aanmelden.
Je ontvangt dan de link voor deelname aan het webinar via de mail.

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.

    Top