Week tegen kindermishandeling 2021

Van 15 tot en met 21 november 2021 is de landelijke Week tegen Kindermishandeling. In de regio Hart van Brabant gaan we weer voor een week vol activiteiten. Om aandacht te vragen voor kindermishandeling, maar vooral ook om samen de aanpak van kindermishandeling te versterken.

Het thema van 2021 is: Ik zie jou en is de verbindende factor tussen alle activiteiten en krijgt iedere dag van de week een verdiepende invulling. Lees verder op www.zorgenomeenkind.nl/week.

SSNB gaat samen met de beleidsmedewerkers sport in Hart van Brabant kijken of en hoe we dit lokaal kunnen invullen vanuit de sport. Dat doen we vanuit onze betrokkenheid als Adviseur Lokale Sport en als Regioadviseur. Daarbij kijken we of er aansluiting met het lokale sportakkoord is en of er eventueel, zoals in Loon op Zand, een bijeenkomst georganiseerd kan worden. Ook zullen we relevante services inzetten wanneer dat passend is.

Doet u mee?
Organiseert u een activiteit in de week tegen kindermishandeling? Sluit dan aan bij dit thema. Zo zijn alle activiteiten in verbinding en versterken ze elkaar. Laat ons via taskforcekindermishandeling@tilburg.nl weten welke activiteit u organiseert. Dan plaatsen we de activiteit op zorgenomeenkind.nl. Zo ontstaat een mooi overzicht van wat er in onze regio gebeurt.

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vliegtuig.

    Top