Your Marathon Challenge

8 en 9 oktober 2022 is het weer zo ver: het weekend van de ASML Marathon Eindhoven. Ook dit jaar vinden er weer tal van evenementen plaats, waaronder de Your Marathon Challenge. Met de Your Marathon Challenge kan iedereen zijn eigen marathon afleggen!

Deze challenge is speciaal voor unieke sporters en mensen die een drempel ervaren om te sporten en bewegen. Daarom kunnen zij in de weken voorafgaand aan de marathon de eerste 41km bij elkaar sparen door te wandelen, te rollen of te rennen. Dit kan gezamenlijk en onder begeleiding (van bijvoorbeeld een zorginstelling of wandelgroep) worden gedaan, maar ook individueel. Vervolgens leggen alle deelnemers op zaterdag 8 oktober de laatste 1,195 km af op weg naar de finishboog op de Vestdijk in Eindhoven.

Willen jullie ook deel uitmaken van dit mooie evenement? Inschrijven kan op www.yourmarathonchallenge040.nl. Inschrijven kost €3,50 per persoon en daarvoor krijgt deze een startnummer, een digitaal deelname certificaat, verzorging en, niet geheel onbelangrijk, een medaille! Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Neem dan contact op met Marieke, projectmedewerker inclusief bewegen, via m.driessen@ssnb.nl.

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.

    Top